Vores filosofi
Lokale råvarer
Bæredygtigt mindset
30-60% økologi
Minimalt spild

Højere standarder for bæredygtighed
Flere og flere prioriterer bæredygtige valg, også i erhvervslivet – og den tankegang kan vi godt lide. Vi har et ønske om at kombinere god sund mad med at tage ansvar. Det bidrager efter vores opfattelse til en positiv forandring i fødevaresektoren, opmuntrer til ansvarlighed og fremmer standarden for almindelig sundhed.
Valget om at bruge 30-60% økologiske råvarer i vores mad har en positiv indvirkning på vores kunders sundhed, miljøet og samfundet som helhed. Vi er stolte af vores engagement i at levere en enestående cateringoplevelse, der afspejler vores dedikation til bæredygtighed og kvalitet.
Rikke og Pernille
Sådan tager vi ansvar
Økologisk bronzemærke
30-60% statskontrolleret økologiske råvarer
Genbrug af emballage
Vi genbruger eller anvender bionedbrydelig emballage til dine madvarer
Lokalt og hjemmelavet
Vi foretrækker lokale råvarer og laver din mad fra bunden
Minimalt madspild
Vi bruger så meget som muligt - og laver madpakker af resten
~ Galleri ~